HU|DE|EN
0
Ingyenes lakberendezési tanácsadás
3D látványtervezés

Jura mészkő - Színek


Jura beige
Halvány színekkel párosítva a minimál stílusnak kedvez. Üveggel és fémmel kombinálva visszafogott, hűvös eleganciát sugall. Mediterrán stílusú házak burkolataként pedig szépen kiegészíti az intenzív, meleg tónusú színeket.
Jura sárga-szürke
Hatásos párosítása a derűnek és a kifinomultságnak. Tökéletes egyensúlyt teremt a visszafogott és hűvös Jura szürke a meleg és barátságos Jura sárgás-vöröses színnel.
Jura sárga-travertin
Nyugtató, elegáns szín, mely a felületén lévő – szinte már szabályosan ismétlődő - csíkokkal a minimál stílusra jellemző egyensúlyt teremti meg. Az egyszerű, letisztult terek a ritmikus ismétlődések által válnak barátságossá.
Jura szürke
Visszafogottságot és hűvös eleganciát teremt otthonunkban fehér, bordó és lila színekkel kombinálva. Sötétbarnával és feketével pedig - a legújabb trend szerint - sejtelmességet és misztikusságot sugall.
Jura vörös
Felületét visszafogott és erőteljes mintázatok teszik érdekesebbé. Dinamikus, energiát sugárzó szín, mely meleg tónusával barátságossá teszi a letisztult tereket és vidámságot visz a szobabelsőkbe.
  
Megosztás
Blogunkból...

Még több blog bejegyzésBlogbejegyzéseink között különböző témakörökben találtok ötleteket és inspirációkat otthonotok harmonikusabbá tételéhez. Kőburkolatokkal kapcsolatos szakcikkek mellett lakberendezési témákról is olvashattok hétről-hétre. Ha konkrét témakör iránt érdeklődtök, kattintsatok az oldal jobb oldalán lévő címkékre, vagy írjátok be a keresőbe a kulcsszót, és rögtön megjelenik a hozzá tartozó cikk.
Iratkozzatok fel blogértesítőnkre, így elsőként értesültök legújabb bejegyzéseinkről!
Ha kérdésetek van, az info@mediterranepitohaz.hu oldalra tudtok nekünk írni.

Kérdése van? Írjon nekünk!
Lépjen kapcsolatba velünk, segítünk!

Kapcsolatfelvétel