HU|DE|EN
0
3D látványtervezés

Kókuszmozaik - burkolás

A kókuszmozaik panelek burkolása annyira egyszerű, hogy szakember segítsége nélkül is könnyen elvégezhető.


Kókuszmozaik
 
1.
Nyissa ki a dobozt 24 órával a tervezett burkolás előtt, és hagyja abban a helyiségben, ahol a kókuszmozaik felburkolásra kerül. Így az egyes panelek át tudják venni a helyiség hőmérsékletét és páratartalmát. A ragasztáshoz neutrális szilikon használatát javasoljuk.

Kókuszmozaik
 
2.
Tisztítsa meg a burkolni kívánt felületet.

3.
A ragasztóval kenje be a panel hátoldalát hosszanti és keresztirányú csíkokkal úgy, hogy az egy kb. 8x8-as mezőt formázzon.
 

Kókuszmozaik
 
4.
Nyomja a kókuszmozaik panelt kb. 5 másodpercig a falhoz, és győződjön meg róla, hogy a panel teljesen rásimult a felületre. A következő panel felhelyezésekor figyeljen arra, hogy az az előzővel egy síkba kerüljön. Ha ki akarja fugázni a burkolatot, kb. 3 mm fugaközt hagyjon a panelek között. Ha pedig nem, akkor minimális fugahézagot (munkahézagot) hagyjon a panelek között, hogy a sorok függőlegesen és vízszintesen is tudjanak futni.

Kókuszmozaik
 
5.
Ha minden panelt felragasztott, kifugázhatja a fugaközöket, vagy szilikonnal tömítheti őket. A fölösleges szilikont/fugázóanyagot egy tiszta ronggyal rögtön távolítsa el a mozaikok felületéről. 

[ Vissza ]

  
Megosztás
Blogunkból...

Még több blog bejegyzésBlogbejegyzéseink között különböző témakörökben találtok ötleteket és inspirációkat otthonotok harmonikusabbá tételéhez. Kőburkolatokkal kapcsolatos szakcikkek mellett lakberendezési témákról is olvashattok hétről-hétre. Ha konkrét témakör iránt érdeklődtök, kattintsatok az oldal jobb oldalán lévő címkékre, vagy írjátok be a keresőbe a kulcsszót, és rögtön megjelenik a hozzá tartozó cikk.
Iratkozzatok fel blogértesítőnkre, így elsőként értesültök legújabb bejegyzéseinkről!
Ha kérdésetek van, az info@mediterranepitohaz.hu oldalra tudtok nekünk írni.

Kérdése van? Írjon nekünk!
Lépjen kapcsolatba velünk, segítünk!

Kapcsolatfelvétel