HU|DE|EN
0
Ingyenes lakberendezési tanácsadás
3D látványtervezés


Arezia

 

A belsőépítészet és a formatervezés kifinomult eleganciáját az olasz kultúra gyúrta magában össze. Nemes egyszerűségével, a kifinomult elegáns és drága anyaghasználatokkal a luxus kategóriát közelíti meg. Az otthon melegségét a visszafogott színek és a karakteres motívumok adják, melyet tovább fokoz a napfény szabad áramoltatása a nagy üvegfelületeken keresztül. A nyaralásaik során felfedezett tájak atmoszféráját egyre többen költöztetik be modern otthonaikba.

Lehet mediterrán, minimál, glamour vagy akár high-tech stílus, a természetes kő mindegyiknél fontos szerephez jut. Egyszerűsége, különleges felülete, egyedi színvilága és más anyagokkal való harmonikus megjelenése teszi erre alkalmassá. Lehet mattcsiszolt, polírozott, antikolt mészkő vagy márvány, lehet a merészebb felületű, mélyebb és hidegebb tónusú hasított pala, vagy éppen a rusztikus felületű, különleges színvilágú kvarcit. Tűzpirosra, lilára, arany-, ezüst, bronz- és rézszínűre festve megszokott burkolatunkat egy csapásra otthonunk látványos elemévé varázsolja.

Árajánlatkérő űrlap

Kérjük a *-gal jelölt mezőket mindenképp töltse ki!
Adatait bizalmasan kezeljük. Harmadik félnek nem adjuk ki.

  
Megosztás
Blogunkból...

Még több blog bejegyzésBlogbejegyzéseink között különböző témakörökben találtok ötleteket és inspirációkat otthonotok harmonikusabbá tételéhez. Kőburkolatokkal kapcsolatos szakcikkek mellett lakberendezési témákról is olvashattok hétről-hétre. Ha konkrét témakör iránt érdeklődtök, kattintsatok az oldal jobb oldalán lévő címkékre, vagy írjátok be a keresőbe a kulcsszót, és rögtön megjelenik a hozzá tartozó cikk.
Iratkozzatok fel blogértesítőnkre, így elsőként értesültök legújabb bejegyzéseinkről!
Ha kérdésetek van, az info@mediterranepitohaz.hu oldalra tudtok nekünk írni.

Kérdése van? Írjon nekünk!
Lépjen kapcsolatba velünk, segítünk!

Kapcsolatfelvétel