HU|DE|EN
0
Ingyenes lakberendezési tanácsadás
3D látványtervezés


Indonéz onyx

 

Onyx - több mint kőlap

Az onyx egy speciális tulajdonságokkal rendelkező különleges féldrágakő. Egy áttetsző, hátulról megvilágított onyxlap egyedi és különleges hangulatot teremt a lakásbelsőben. Éppen ezért nagyon kedvelt nappali, wellness helyiség, de akár konyhapult és bárpult dekorációjaként is. Az onyx szó eredeti jelentése: ujjköröm. Ha alaposabban szemügyre vesszük, rögtön megértjük, honnan kapta ezt a kifejező nevet.

Ezt a félig átlátszó, sávos szerkezetű féldrágakövet már az ókori egyiptomiak is ismerték. Használati tárgyakat (pl. vázákat, poharakat, tálakat) készítettek belőle. Napjainkban pedig az ékszerek mellett egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek az onyxból készült mozaikok, melyek között az egyszerű formáktól egészen a 3 dimenziós megjelenésig minden megtalálható. Beltérbe falburkolatként ajánljuk őket, azonban egyes termékek alkalmasak padlóburkolatnak is.

» Nézze meg galériánkat!

Árajánlatkérő űrlap

Kérjük a *-gal jelölt mezőket mindenképp töltse ki!
Adatait bizalmasan kezeljük. Harmadik félnek nem adjuk ki.

  
Megosztás
Blogunkból...

Még több blog bejegyzésBlogbejegyzéseink között különböző témakörökben találtok ötleteket és inspirációkat otthonotok harmonikusabbá tételéhez. Kőburkolatokkal kapcsolatos szakcikkek mellett lakberendezési témákról is olvashattok hétről-hétre. Ha konkrét témakör iránt érdeklődtök, kattintsatok az oldal jobb oldalán lévő címkékre, vagy írjátok be a keresőbe a kulcsszót, és rögtön megjelenik a hozzá tartozó cikk.
Iratkozzatok fel blogértesítőnkre, így elsőként értesültök legújabb bejegyzéseinkről!
Ha kérdésetek van, az info@mediterranepitohaz.hu oldalra tudtok nekünk írni.

Kérdése van? Írjon nekünk!
Lépjen kapcsolatba velünk, segítünk!

Kapcsolatfelvétel