HU|DE|EN
0
Ingyenes lakberendezési tanácsadás
3D látványtervezés

Színmélyítő impregnáló

Lithofin MN Színmélyítő kőimpregnáló
Minden természetes kőre és betontermékre

Az impregnálószer kiemeli a kő színét és struktúráját, védelmet nyújt az olaj, víz és egyéb szennyeződések ellen. A Lithofin MN Színmélyítő kőimpregnáló beszívódik a kezelt felület pórusaiba, azt vízzáróvá teszi, így a nedvesség és a víz által feloldott károsító anyagok nem jutnak a kő belsejébe, leperegnek róla.

Az impregnálószer a burkolat természetes színét és struktúráját kiemeli, mélyíti, a felületnek nedves hatást kölcsönöz, nem teszi fényessé, ezért fakó és színtelen kövekre ajánljuk. Impregnálás után a felület szennyeződésveszélye lényegesen kisebb lesz, könnyen takaríthatóvá válik.

Kiadósság: kb. 10-20 m2/liter

Kiszerelés: 1, 5 liter

Részletes termékismertető >>


Árajánlatkérő űrlap

Kérjük a *-gal jelölt mezőket mindenképp töltse ki!
Adatait bizalmasan kezeljük. Harmadik félnek nem adjuk ki.

  
Megosztás
Blogunkból...

Még több blog bejegyzésBlogbejegyzéseink között különböző témakörökben találtok ötleteket és inspirációkat otthonotok harmonikusabbá tételéhez. Kőburkolatokkal kapcsolatos szakcikkek mellett lakberendezési témákról is olvashattok hétről-hétre. Ha konkrét témakör iránt érdeklődtök, kattintsatok az oldal jobb oldalán lévő címkékre, vagy írjátok be a keresőbe a kulcsszót, és rögtön megjelenik a hozzá tartozó cikk.
Iratkozzatok fel blogértesítőnkre, így elsőként értesültök legújabb bejegyzéseinkről!
Ha kérdésetek van, az info@mediterranepitohaz.hu oldalra tudtok nekünk írni.

Kérdése van? Írjon nekünk!
Lépjen kapcsolatba velünk, segítünk!

Kapcsolatfelvétel