HU|DE|EN
0
Ingyenes lakberendezési tanácsadás
3D látványtervezés


Nem fagyálló hasított kő

 

A pala korszerű és időtálló, természetes anyag, mely nagyon jól harmonizál fa- és fémbútorokkal, natúr színű textíliákkal és üveg tárgyakkal, melyek együttes megjelenésével igazán exkluzívvá varázsolhatjuk otthonunkat. Ha soknak érezzük sötét tónusát, bátran kombinálhatjuk melegebb színvilágú mészkő lapokkal.

» Nézze meg galériánkat!


Ellentétben a kerámialapokkal, ez a burkolat sohasem „fut ki”, mert minden építészeti és lakberendezési stílushoz jól illeszkedik. Porózus, de nem lyukacsos, ezért hasított felülete ellenére könnyű tisztán tartani.

Nagyszerű érzés mezítláb járkálni a padlófűtés által átmelegített rusztikus palapadlón.Ha megfelelő tömeget rakunk le, akkor a burkolat úgy viselkedik, mint egy kandalló. Nyáron, mikor nincs fűtés, a kintről érkező napsugarak is ugyanúgy felmelegítik a felületét, mintha padlófűtés lenne.

A lapok cserélhetők (vagy átcsiszolhatók), ha a későbbiekben megsérülnének.

A kőápoló szerek használatát pala padló- és falburkolatoknál egyaránt javasoljuk, mert így a kőburkolat évtizedeken át megőrzi eredeti állapotát. Az impregnálószer amellett, hogy ellenállóbbá teszi a követ a külső hatásokkal szemben (koszolódás, olajos foltok stb.) a pala érdekes, enyhén rusztikus struktúráját is kiemeli.

Fontos tudni, hogy amíg a különböző kerámia ill. greslapok nagyjából egységes színtónusúak, addig a természetes kőlapok színben eltérőek lehetnek egymástól. Ennek oka, hogy ezek nem mesterségesen előállított padlólapok, hanem a természetből tömbként kikerülve méretre vágják őket, ill. felületüket igény szerint megmunkálják. Ez nem hátrány, ez a kő szépsége.

 

 


Legyen szép otthona. Válasszon családjának természetes kőburkolatot!
Kérdése van a pala burkolatokról?
Hívja szakértő munkatársunkat a 06-23-500-770-es telefonszámon!

Árajánlatkérő űrlap

Kérjük a *-gal jelölt mezőket mindenképp töltse ki!
Adatait bizalmasan kezeljük. Harmadik félnek nem adjuk ki.

  
Megosztás
Blogunkból...

Még több blog bejegyzésBlogbejegyzéseink között különböző témakörökben találtok ötleteket és inspirációkat otthonotok harmonikusabbá tételéhez. Kőburkolatokkal kapcsolatos szakcikkek mellett lakberendezési témákról is olvashattok hétről-hétre. Ha konkrét témakör iránt érdeklődtök, kattintsatok az oldal jobb oldalán lévő címkékre, vagy írjátok be a keresőbe a kulcsszót, és rögtön megjelenik a hozzá tartozó cikk.
Iratkozzatok fel blogértesítőnkre, így elsőként értesültök legújabb bejegyzéseinkről!
Ha kérdésetek van, az info@mediterranepitohaz.hu oldalra tudtok nekünk írni.

Kérdése van? Írjon nekünk!
Lépjen kapcsolatba velünk, segítünk!

Kapcsolatfelvétel