HU|DE|EN
0
Ingyenes lakberendezési tanácsadás
3D látványtervezés

Cégtörténet

17 éve a piacon vagyunk

 


A csapat


Az év dolgozói...

Oklevél a Construmán elért 1. helyezésről

Az oklevél átvétele

A németországi Solnhofeni és Jura mészkövek képviseletét látjuk el Magyarországon. Több német gyártóval állunk kapcsolatban, akik elsősorban saját bányáikból nyert mészkövekből állítanak elő padlólapokat, csempéket, homlokzati burkolólapokat, lépcsőelemeket, ablakkönyöklőket stb. Ez a  két mészkő világhírű, nem csak Európában ismert, hanem Amerikában és a Távol-Keleten is. Érthető tehát, hogy itthon is egyre nagyobb a kereslet irántuk.

Cégünk megalakulása óta minden évben kiállítunk a Construma építőipari Szakkiállításon. Termékeink sikerének méltó elismerése, hogy standunkat a Hungexpo Zrt. 2005-ben és 2008-ban a „legszebb stand” címmel jutalmazta.

Dinamikusan fejlődő cégünk Márkakereskedői hálózata már az ország számos területén áll a vásárlók rendelkezésére.

Nem volt könnyű idáig eljutni, hiszen mindenki ismeri a németek precizitását, megalkuvást nem ismerő természetét. Először bizonyítanunk kellett nekik, aztán már ment minden a maga útján.

A németek bizalmát már elnyertük.

Elnyerhetjük az Ön bizalmát is?


  
Megosztás
Blogunkból...

Még több blog bejegyzésBlogbejegyzéseink között különböző témakörökben találtok ötleteket és inspirációkat otthonotok harmonikusabbá tételéhez. Kőburkolatokkal kapcsolatos szakcikkek mellett lakberendezési témákról is olvashattok hétről-hétre. Ha konkrét témakör iránt érdeklődtök, kattintsatok az oldal jobb oldalán lévő címkékre, vagy írjátok be a keresőbe a kulcsszót, és rögtön megjelenik a hozzá tartozó cikk.
Iratkozzatok fel blogértesítőnkre, így elsőként értesültök legújabb bejegyzéseinkről!
Ha kérdésetek van, az info@mediterranepitohaz.hu oldalra tudtok nekünk írni.

Kérdése van? Írjon nekünk!
Lépjen kapcsolatba velünk, segítünk!

Kapcsolatfelvétel