HU|DE|EN
0
3D látványtervezés


Fillit

 

A fillit - fő ásványainak köszönhetően - egyedülálló színvilágú és háromdimenziós megjelenésű kőzet. Kiválóan kombinálható fa- és fémbútorokkal, natúr színű textíliákkal és üveg tárgyakkal, melyek együttes megjelenésével igazán exkluzívvá változtathatja otthonát.

A fillit korszerű és időtálló burkolat. A természetes kőzetek közül kiemelkedik sav- és vegyszerálló tulajdonságaival. Ha soknak érezzük sötét tónusát, bátran kombinálhatjuk melegebb színvilágú mészkő lapokkal.

Ha Ön letisztult, minimál stílusú és egyedi lakásbelsőt szeretne, akkor Önnek ideális választás a fillit. Beltérben fal- és padlóburkolatként is kiváló, hasított illetve kefélt felülete azonban alkalmassá teszi kültéren csúszásbiztos felületek kialakítására is.

Ellentétben a kerámialapokkal, ez a burkolat sohasem „fut ki”, mert minden építészeti és lakberendezési stílushoz illik. Felületét ősmaradványok lenyomatai teszik még érdekesebbé.

Nagyszerű érzés mezítláb járkálni a padlófűtés által átmelegített rusztikus fillitpadlón. Egyenletes meleget biztosít a szobában. Ha megfelelő tömeget rakunk le, akkor a burkolat úgy viselkedik, mint egy kandalló. Nyáron, mikor nincs fűtés, a kintről érkező napsugarak is ugyanúgy felmelegítik a felületét, mintha padlófűtés lenne.

Megfelelő lerakás és ápolás mellett évtizedekig tartós marad. A lapok cserélhetők, ha a későbbiekben megsérülnének.

Fontos tudni, hogy amíg a különböző kerámia ill. greslapok nagyjából egységes színtónusúak, addig a természetes kőlapok színben eltérőek lehetnek egymástól. Ennek oka, hogy ezek nem mesterségesen előállított padlólapok, hanem a természetből tömbként kikerülve méretre vágják őket, ill. felületüket igény szerint megmunkálják. Ez nem hátrány, ez a kő szépsége.

Árajánlatkérő űrlap

Kérjük a *-gal jelölt mezőket mindenképp töltse ki!
Adatait bizalmasan kezeljük. Harmadik félnek nem adjuk ki.

  
Megosztás
Blogunkból...

Még több blog bejegyzésBlogbejegyzéseink között különböző témakörökben találtok ötleteket és inspirációkat otthonotok harmonikusabbá tételéhez. Kőburkolatokkal kapcsolatos szakcikkek mellett lakberendezési témákról is olvashattok hétről-hétre. Ha konkrét témakör iránt érdeklődtök, kattintsatok az oldal jobb oldalán lévő címkékre, vagy írjátok be a keresőbe a kulcsszót, és rögtön megjelenik a hozzá tartozó cikk.
Iratkozzatok fel blogértesítőnkre, így elsőként értesültök legújabb bejegyzéseinkről!
Ha kérdésetek van, az info@mediterranepitohaz.hu oldalra tudtok nekünk írni.

Kérdése van? Írjon nekünk!
Lépjen kapcsolatba velünk, segítünk!

Kapcsolatfelvétel