HU|DE|EN
0
Ingyenes lakberendezési tanácsadás
3D látványtervezés

Palaolaj

Lithofin MN Palaolaj
Minden színes és agyagpalára
 

A Lithofin MN-Palaolaj egy oldószertartalmú speciális ápolószer minden palából készült burkolatra. Jelentősen felerősíti a burkolat természetes színét és struktúráját, a felületnek gyenge fényt kölcsönöz, melynek mértékét polírozással megnövelhetjük. A színmélyítő hatásnak köszönhetően a korábbi foltok jól elfedhetőek. Ideális régebbi, kivilágosodott burkolat kinézetének felfrissítésére.

A Lithofin MN-Palaolaj használatával a felület vízzáróvá és tartósabbá tehető, a szer nem képez réteget és nem gyantásodik el, a levegőaktivitás nem változik.

Alkalmas minden nem polírozott, tehát pl. bányanyers, hasított, finoman csiszolt felületű agyagpalára. Használatát beltérben javasoljuk.

 

Kiadósság: kb. 30 m2/liter

Kiszerelés: 1, 5 liter

Részletes termékismertető >>


Árajánlatkérő űrlap

Kérjük a *-gal jelölt mezőket mindenképp töltse ki!
Adatait bizalmasan kezeljük. Harmadik félnek nem adjuk ki.

  
Megosztás
Blogunkból...

Még több blog bejegyzésBlogbejegyzéseink között különböző témakörökben találtok ötleteket és inspirációkat otthonotok harmonikusabbá tételéhez. Kőburkolatokkal kapcsolatos szakcikkek mellett lakberendezési témákról is olvashattok hétről-hétre. Ha konkrét témakör iránt érdeklődtök, kattintsatok az oldal jobb oldalán lévő címkékre, vagy írjátok be a keresőbe a kulcsszót, és rögtön megjelenik a hozzá tartozó cikk.
Iratkozzatok fel blogértesítőnkre, így elsőként értesültök legújabb bejegyzéseinkről!
Ha kérdésetek van, az info@mediterranepitohaz.hu oldalra tudtok nekünk írni.

Kérdése van? Írjon nekünk!
Lépjen kapcsolatba velünk, segítünk!

Kapcsolatfelvétel