HU|DE|EN
0
3D látványtervezés


Kőmosdók

 

Mutasd a fürdőszobád, megmondom ki vagy!

Ahol a nap kezdődik…
… és ahol véget ér.

Míg a 20. század elején még inkább hallgatás övezett mindenféle fürdőszobával kapcsolatos dolgot, mára státuszszimbólummá vált lakásunk e kényelmes és vonzó helyisége. Reggel itt tudunk feltöltődni energiával, este pedig itt pihenhetjük ki egy hosszú nap fáradalmait. Nem csoda hát, ha a fürdőszobából a lehető legtöbbet szeretnénk kihozni. Legyen hívogató: tágas, világos és keltse a tisztaság érzetét. Legyen egyedi és tükrözze az itt élők személyes stílusát. A nagy üvegfelületek, a tükrök és a válaszfalak egyre népszerűbbek, csak úgy, mint a különböző felületű és méretű kőburkolatok a falakon és a padlón. A különböző stílusok és anyagok kombinációjával pedig igazán extravagáns belsőket alakíthatunk ki.

Fürdőszobánk lehet ultramodern vagy klasszikus, minimál vagy akár rusztikus stílusú, a kőből készült mosdók és kiegészítők egyedi karaktert kölcsönöznek neki. A kő előnyös tulajdonságai közé tartozik, hogy könnyen faragható, simára, fényesre csiszolható és évtizedekig tartós marad. Általa igazi kis gyöngyszemmé válik ez a helyiség függetlenül attól, hogy a barátságos, meleg színvilágú onyxot, vagy éppen az elegáns fekete márványt választjuk.

A kőmosdók minden egyes darabjában felfedezhetjük az indonéz és a nyugati elemek harmonikus összhangját: az esztétikum hangsúlyozása mellett fontos szerep jut a funkcionalitásnak is.

A kőmosdók – önállóan és mosdópulttal együtt is - változatos színekben, formákban és méretekben rendelhetők.

A képen látható 3 kőmosdó minimalista és rusztikus egyszerre: tervezője semmit nem vett el az anyag szépségéből és nem is díszítette túl. Szinte teljesen meghagyta a maga természetességében.

Mosdók mellett zuhanytálcák, tárolóedények, szappantartók, gyertyatartók, hamutartók, poháralátétek és egyéb dekorációs termékek is készülnek kőből.

A kőből készült dekorációs termékek felkeltették az érdeklődését?
Kérdése van a kőmosdókról?
Hívja munkatársunkat a 06-23-500-770-es telefonszámon!

Árajánlatkérő űrlap

Kérjük a *-gal jelölt mezőket mindenképp töltse ki!
Adatait bizalmasan kezeljük. Harmadik félnek nem adjuk ki.

  
Megosztás
Blogunkból...

Még több blog bejegyzésBlogbejegyzéseink között különböző témakörökben találtok ötleteket és inspirációkat otthonotok harmonikusabbá tételéhez. Kőburkolatokkal kapcsolatos szakcikkek mellett lakberendezési témákról is olvashattok hétről-hétre. Ha konkrét témakör iránt érdeklődtök, kattintsatok az oldal jobb oldalán lévő címkékre, vagy írjátok be a keresőbe a kulcsszót, és rögtön megjelenik a hozzá tartozó cikk.
Iratkozzatok fel blogértesítőnkre, így elsőként értesültök legújabb bejegyzéseinkről!
Ha kérdésetek van, az info@mediterranepitohaz.hu oldalra tudtok nekünk írni.

Kérdése van? Írjon nekünk!
Lépjen kapcsolatba velünk, segítünk!

Kapcsolatfelvétel